1 april (Live)

Apr
2016
01

Skrivet av | 1 kommentar

Live kl 9.50
Äntligen är säsongen igång och vi startade fisket kring 7.30 i ett halv kylslaget Torslanda. Än så länge är det trögt, Peter har bommat en fisk men annars stilla. Just nu tar vi en fika och hoppas att värmen nu sätter fart på fisken.

image

Live 15.00
Efter fikan släppte fisket vi hade en kort stund med va aktivitet! Jag fick bland annat två fina fiskar när jag kastade på vak! Största fisk hittills är Rickards på dryga 53-55cm och bästa fisk är Peters blänkare på 50cm! Nu har vi grillat på min altan och det blir ett gött pass nu om någon timme.

image

23.00
Vi kom igång med fisket efter 16.30 igen efter en lång och god grillunch hemma hos mig. Trots fina förhållanden så var fisket väldigt trögt på kvällen då vi testade en ny lokal. Varsitt hugg var det enda. Vi fiskade fram till strax innan 19.00 innan vi stämplade in för dagen. Rickard och Peter ska fiska imorgon och jag ska till Jönköping och hålla i en kastkurs. Totalt fick vi 2-3st fiskar var under dagen och de flesta låg i alla fall över 40cm med minst varsin godkänd fisk. Nu är vi äntligen igång och det kommer bli många pass framöver.

Jonas Meyer fiskade på egen hand nere i Kungsbacka idag och saftade till med en rejäl öring på 62cm och 2,7kg & stort grattis gubben till en kanonfisk!

mey

Jag filmade och redigare ett litet klipp från dagens premiär, hoppas ni gillar det!

1 kommentar