Skrivet av | Kommentering avstängd

Började mitt fiske strax efter 9 på en plats som fiskat bra hittills i år.

Hade ett hugg på andra kastet, och efterföljande kast resulterade i en blank och fin 44:a. Skön start på dagen! Dessvärre hände det inget mer under 45 minuter, varefter jag bytte lokal. Efter knappt 15 minuters kastande har jag en stor fisk som följer flugan och vänder några meter från land. Det verkade inte som att jag skrämde den så jag kontrollerade flugan och la ett nytt kast i samma riktning; tre snabba hemtag och när jag börjar handtwista flugan suger fisken i! Fyra tunga gung och sen är den borta……

Jaja, bara att bryta ihop, skrika några väl valda ord och komma igen!

Bytte återigen lokal, och efter en fika och en påhälsning av en mink så lyckas jag pilla upp en liten 35:a. Fick även ytterligare en 35:a på invevning av sista kastet. Kändes ändå ganska gött att avsluta med en fisk.

På kvällen anslöt jag till Tellis med sällskap för en sista sväng denna dag. Tellis hade landat två fiskar på måttet och haft flera kontakter. En riktigt tjock och fin 50:a hade också landats av Tellis kompis.

Även om jag själv inte fick nåt denna kväll så var det ändå skönt att komma ut och tjöta lite innan en lång jobbhelg !

kaffebreak

Skitfiske på er!!!

//Peter