Skrivet av | Kommentering avstängd

Igår var jag ute en knapp timme med min sambo och kompisen Kalle för en knapp timmes fiske på kusten. Det kändes giftigt med högt vatten, lätt grumlighet och knappa 16 grader i vattnet. Tyvärr hade jag inte mer tid än att fiska en timme men det kändes som att det kunde blivit en bra eftermiddag/kväll! Jag hade ett påslag på en räkimitation och såg ett ordentligt vak.

Jag tog för skoj skull 2-3 kast med sambons haspelspö och fick landat en tjock liten öring på ca 38cm, denna tog på upphängarflugan. Detta är min första fisk på spinn på säkert 10 år! Inte för att jag ser ner på andra metoder men fluga är ändå det som lockar mest och också därför jag flugfiskar.

Nu får vi hoppas att inte värmen slår till, det ser nämligen väldigt bra ut för sensommaren och höstfisket med tanke på att vattnet är knappa 15-16 grader!

oring