Fisk i blåsten

Apr
2016
07

Skrivet av | Kommentering avstängd

Efter flera lugna och fina dagar så var det välkommet med lite vind och vågor! Efter en snabb middag med familjen drog jag ut för en liten snabbis innan kvällen.

Började mitt fiske på en plats som gav mig fisk under tisdagens harvande. Efter 45 minuters fiske har jag sett ett vak, men inget nyp i flugan. Jag bestämmer mig därför för att byta plats. Direkt på plats ser jag fisk som vakar! Efter 5-6 kast med Fulmasken byter jag fluga; en av mina (av)skalade räkor får chansen. Första kastet har jag en go dragning, men fisken vill inte sitta. Nästa kast sitter en galet pigg 40:a där! Efter tre hopp och en dans i ytan fotas och krokas fisken snabbt av. Gött!

I nästa kast sitter nästa fisk, en sprallig 35:a! Det här kan bli en grym kväll!

Givetvis dog det ut helt efter andra fisken… Bytte lokal två gånger, men inte ett liv!

Nåja, två fiskar och jag har ännu inte haft någon bomtur! Måste erkänna att jag är relativt med mitt fiske hitintills!

fisk (av)skaladräka

 

Skitfiske på er!

//Peter